Deze week werden we aangenaam verrast door een gift van EUR 250,00 van het personeel van accountantskantoor Kroese Wevers in Raalte.

In het kader van de vitaliteit zijn de medewerkers van KroeseWevers Salland een wandelchallenge aangegaan, waarbij de directie een geldbedrag beschikbaar heeft gesteld voor een goed doel.

Het winnende team mocht aangeven waar dit bedrag aan besteed zou worden en heeft ervoor gekozen dat dit bedrag aan ons wordt geschonken, ter ondersteuning aan gezinnen in minima-omstandigheden binnen de gemeente Raalte.

We zijn heel blij met deze blijk van waardering en zullen uiteraard zorgen dat het bedrag besteed wordt waar het voor bedoeld is.

Over ons

Heb jij het gevoel dat je op financieel gebied wel wat extra hulp kan gebruiken? Twijfel dan niet en kom eens lang bij Humanitas Raalte voor informatie of advies. Wij zijn gevestigd in buurtcentrum De Buut, Zwanenwoerd 1a in Raalte en hebben iedere dinsdag inloopspreekuur van 9.00 – 12.00 uur. Andere dagen op afspraak. Wij helpen je graag!
Zwanenwoerd 1 a 8102 BE Raalte
Let op! “Ingang De Blekstraat”
06 48161070
info@humanitasraalte.nl

Stuur ons een emailCreated by