Financiële gevolgen coronacrisis

De huidige coronacrisis zal voor velen ook financiële gevolgen hebben. Het is lastig te voorzien hoe dat precies zal uitpakken; er is nog veel onzeker.

Bij het Nibud werken we hard aan het ontwikkelen van tips en hulpmiddelen. Bijvoorbeeld in de vorm van de Geldkrant-special: Minder inkomen, die u nu al gratis kunt downloaden. Ook onderzoeken we de gevolgen van het coronavirus op geldzaken. Binnenkort delen we hier meer over en kunnen we daar passende informatie en tools voor biede

 

Geldkrant-special: Minder inkomen

 Geldkrant  

Bent u zzp’er en worden opdrachten door de coronacrisis geannuleerd? Of werkt u als uitzendkracht of flexwerker en zit u nu onbetaald thuis? De Geldkrant-special: Minder inkomen biedt handvatten voor wanneer u als gevolg van de corona-uitbraak met een (sterke) daling van uw inkomen te maken heeft.

 
 

download de geldkrant minder inkomen

   
   
 

Koop bewust, juist nu

Veel winkels stunten momenteel met kortingsacties of leveren zonder verzendkosten. Dat lijkt aantrekkelijk en speelt in op het feit dat mensen vaker thuis zijn. Toch is het verstandig bewust te kopen. Juist omdat het nog niet duidelijk is hoe uw geldzaken er de komende periode uit zullen zien.

     Kopen      

 
 

tips om bewust te kopen

 

 

 
 

           

           

           

Over ons

Heb jij het gevoel dat je op financieel gebied wel wat extra hulp kan gebruiken? Twijfel dan niet en kom eens lang bij Humanitas Raalte voor informatie of advies. Wij zijn gevestigd in buurtcentrum De Buut, Zwanenwoerd 1a in Raalte en hebben iedere dinsdag inloopspreekuur van 9.00 – 12.00 uur. Andere dagen op afspraak. Wij helpen je graag!
Zwanenwoerd 1 a 8102 BE Raalte
Let op! “Ingang De Blekstraat”
06 48161070
info@humanitasraalte.nl

Stuur ons een emailCreated by