Voorkom taalachterstand bij jouw kind


Humanitas zet zich samen met de HEMA Foundation voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen aan het dagelijks leven. HEMA Foundation doet dit door zich sterk te maken voor het vergroten van de taalvaardigheid van jonge kinderen. Ouders spelen hierin een belangrijke rol, onder meer door al vanaf de geboorte met hun kind te praten, in volledige zinnen en niet in brabbeltaal, en door veel voor te lezen. Hierover gaat de campagne VerderVertellen, die op 4 november is gelanceerd. Als partner van HEMA Foundation werken we hier graag aan mee.

Hiervoor kun je onder andere gebruik maken van een gratis Nijntje-app. Deze app, die op een speelse manier gesprekken op gang brengt tussen ouder en kind, is verkrijgbaar in de App Store en Google Play.  Veel plezier.


Klik ook een van op onderstaande links, met tips hoe te praten met jouw kind.


Animatie Praat met je kindje
Korte animatie/tip 1: eendjes tellen
Korte animatie/tip 2: zachte rode trui
Korte animatie/tip 3: mooie vogel voor het raam

Over ons

Heb jij het gevoel dat je op financieel gebied wel wat extra hulp kan gebruiken? Twijfel dan niet en kom eens lang bij Humanitas Raalte voor informatie of advies. Wij zijn gevestigd in buurtcentrum De Buut, Zwanenwoerd 1a in Raalte en hebben iedere dinsdag inloopspreekuur van 9.00 – 12.00 uur. Andere dagen op afspraak. Wij helpen je graag!
Zwanenwoerd 1 a 8102 BE Raalte
Let op! “Ingang De Blekstraat”
06 48161070
info@humanitasraalte.nl

Stuur ons een emailCreated by