Financieel overzicht

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Financieel overzicht


Neem de controle over je geldzaken terug!
Ben je soms het overzicht over je geldzaken een beetje kwijt? Dan is het
lastig om keuzes te maken tussen uitgaven en dit onder controle te houden. Weten wat je te besteden hebt is belangrijk om verstandige keuzes te maken. Als je weet wat je kan uitgeven creëer je rust in je financiën en hou je ook geld over om weer leuke dingen te doen.
Het overzicht over je financiën kwijtraken kan iedereen gebeuren. Als je bijvoorbeeld voor het eerst op eigen benen staat, of als je partner die alle geldzaken regelde wegvalt. Ook als je werkloos raakt en je inkomen veel lager wordt kun je het overzicht kwijtraken.

Het is niet makkelijk om het financieel overzicht te houden. Als je dat overzicht eenmaal hebt, weet je waar je aan toe bent. Je komt dan niet meer voor negatieve verrassingen te staan.

Wat biedt Humanitas?

Humanitas Raalte kan je helpen bij financiële vragen en problemen. Humanitas is gespecialiseerd in de thuisadministratie en helpt je je geldzaken weer op een rijtje te krijgen. Zodat jij met je hoofd uit de zorgen bent, en weet wat er binnenkomt en uitgaat. Onze specialisten kunnen bij je langskomen en samen met jou naar jouw administratie kijken om een budgetplan op te stellen. Hierdoor heb jij overzicht in jouw geldzaken.
Ook geeft Humanitas ondersteuning in het verwerven van voldoende inkomen voor jouw huishouden uit extra regelingen die de gemeente biedt. Met dit extra steuntje in de rug kun jij de controle over jouw geldzaken terug krijgen!

Over ons

Heb jij het gevoel dat je op financieel gebied wel wat extra hulp kan gebruiken? Twijfel dan niet en kom eens lang bij Humanitas Raalte voor informatie of advies. Wij zijn gevestigd in buurtcentrum De Buut, Zwanenwoerd 1a in Raalte en hebben iedere dinsdag inloopspreekuur van 9.00 – 12.00 uur. Andere dagen op afspraak. Wij helpen je graag!
Zwanenwoerd 1 a 8102 BE Raalte
Let op! “Ingang De Blekstraat”
06 48161070
info@humanitasraalte.nl

Stuur ons een emailCreated by