Schulden

Image is not available
Image is not available
Image is not available
Slider

Financiële rust

Als er meer geld uitgaat dan dat er binnenkomt, bestaat er een kans dat er schulden ontstaan. In veel gevallen hebben deze schulden de neiging om
op termijn groter te worden. En daarmee wordt ook de druk steeds groter. Steeds meer mensen eisen geld van je. Er komen ook steeds meer rekeningen binnen, en je durft ze bijna niet meer open te maken.
Maar er zijn oplossingen! Door juist niet weg te kijken maar hulp te zoeken voor dit probleem vind je nieuwe oplossingen en creëer je financiële rust.

Wat biedt Humanitas?

Er zijn verschillende situaties waarin schulden kunnen ontstaan. Je kunt onverwacht een hoge bekeuring krijgen. Of je hebt te weinig geld op je rekening om de vaste lasten te betalen. Ook door werkloosheid of een scheiding kun je te weinig geld hebben voor de maandelijkse lasten. Iedereen kan in een benauwde positie terechtkomen waardoor je af en toe wat krap zit.

Humanitas biedt ook een helpende hand als je schulden hebt. Door samen de inkomsten en de schulden in kaart te brengen, kunnen we kijken naar mogelijkheden om deze problemen op te lossen. Als de schulden te hoog zijn en je er zelf niet meer uit kan komen, dan kun je een schuldenregeling aanvragen via de Gemeentelijke kredietbank (GKB). Hierdoor kom je zo snel mogelijk van de schulden af. Humanitas wil je ondersteunen bij het in kaart brengen van de schulden. Kom je uit het schuldtraject. Dan biedt Humanitas ook individuele hulp om overzicht en controle over je geldzaken te houden totdat je dit zelf onder controle hebt.

Over ons

Heb jij het gevoel dat je op financieel gebied wel wat extra hulp kan gebruiken? Twijfel dan niet en kom eens lang bij Humanitas Raalte voor informatie of advies. Wij zijn gevestigd in buurtcentrum De Buut, Zwanenwoerd 1a in Raalte en hebben iedere dinsdag inloopspreekuur van 9.00 – 12.00 uur. Andere dagen op afspraak. Wij helpen je graag!
Zwanenwoerd 1 a 8102 BE Raalte
Let op! “Ingang De Blekstraat”
06 48161070
info@humanitasraalte.nl

Stuur ons een emailCreated by